Orașul / Cristina Ștefan

iunie 30, 2017 în Cărți, Revista, Seri literare de Cristina Ștefan

Rodica Dascalu
25 mai 2017, Seară literară în Atelier,
Lansare de carte:

Orașul / Cristina Ștefan,
Bacău: editura Ateneul scriitorilor, 2017

Grafică imagine copertă: Gheorghe Zărnescu  

Înconjurați de flori, în atmosfera unui moment poetic adevărat, am răsfoit nerăbdători noile cărți primite în dar și ne-am bucurat în același timp, de povestirile pline de har ale scriitoarei Cristina Ștefan, ele însele fiind izvoare autentice de creație literară. Poemele citite în această seară ne îndeamnă la reflecție…Impresiile celorlalți participanți la eveniment, scriitori și poeți de toate vârstele, elevi premiați la concursul Dintre sute de catarge au curs în același ton al amintirilor.
În această seară am văzut orașul Bacău, precum un flux de energie creatoare, viața în însăși esența ei divină, care dăinuie dincolo de timp și spațiu.

Felicitări scriitoarei Cristina Ștefan!

 

25 mai 2017, Seară literară în Atelier, Lansare de carte: Orașul / Cristina Ștefan, Bacău: editura Ateneul scriitorilor, 2017Grafică imagine copertă: Gheorghe ZărnescuÎnconjurați de flori, în atmosfera unui moment poetic adevărat, am răsfoit nerăbdători noile cărți primite în dar și ne-am bucurat, în același timp, de povestirile pline de har ale scriitoarei Cristina Ștefan, ele însele izvoare autentice de creație literară. Poemele citite în această seară ne îndeamnă la reflecție…Impresiile celorlalți participanți la eveniment, scriitori și poeți de toate vârstele, elevi premiați la concursul Dintre sute de catarge au curs în același ton al amintirilor. În această seară, am văzut orașul Bacău precum un flux de energie creatoare, viața în însăși esența ei divină care dăinuie, dincolo de timp și spațiu.Felicitări scriitoarei Cristina Ștefan!25 mai 2017, Bacău /

Posted by Rodica Dascalu on 25 Mai 2017

Note