Ceas aniversar – multiplă lansare de carte – Editura Izvorul Cuvântului

ianuarie 24, 2018 în Fără categorie de Camelia Florescu

Cu deosebită bucurie aduc în atenția cititorilor și colegilor de breaslă o dublă manifestare literară . În data de 17 feb 2018, la Restaurantul Mara (Aleea Primo Nebiolo, nr 1, București), cu ocazia împlinirii unui an de la apariția primului volum ce a văzut tiparul la editura Izvorul Cuvântului, editorul și poetul Florin Căprar, așa cum ne-a obișnuit, promite ca acest eveniment să fie memorabil. Vor fi lansate 10 titluri noi ale prietenilor editurii. Autorii vor fi prezentați pe rând în toată această perioadă rămasă până la lansare pe pagina de Facebook a editurii, pe măsură ce ele vor vedea lumina tiparului. Evenimentul va fi încununat de prezența mai multor artiști care au răspuns prezent la invitația domnului Florin Căprar și a editurii pe care acesta o conduce cu succes de un an. Va fi o atmosferă caldă încununată de poezie, muzică folk, muzică de dans, folclor, dans (de ce nu?)
În cadrul evenimentului va avea loc o tombolă în care câștigătorul va primi din partea editurii un număr de 50 de exemplare dintr-un viitor volum, dacă este autor sau 50 de volume din titlurile apărute la editură, la alegere, din cele 90 de titluri scoase până acum, dacă este cititor. Pachetul achiziționat de fiecare la intrare va conține al doilea volum al poetului Florin Căprar, realizat în oglindă cu poeta Mirela Minuță , un audio CD al solistei Camelia Florescu, un caiet personalizat cu poza dumneavoastră, un pix și un calendar de birou cu sigla editurii și desigur participarea la tombola din eveniment.
Pentru rezervarea locurilor sunteți rugați să confirmați din timp la tel 0737401870 sau pe mesageria privată a editorului.Vă așteptăm cu drag!

Note