LANSARE SITE LIRA21 – 1 MARTIE 2016

martie 1, 2016 în Evenimente, Revista de Cristina Ștefan

5/5 (3)

LANSARE SITE LIRA21 download1p

 

După 7 ani de muncă,  20 000 texte comentate ale scriitorilor Lirei21,  însumând peste 160 000 de comentarii, după 5 antologii și alte publicații “liriste”, volume single, premii, recenzii, Cenaclul Lira 21 se transferă în casă nouă.

http://cenaclu.lira21.ro/

Este un format performant, ușor accesibil, va fi deschis, vizibil pe mapamond. Întrucât scriitorii noștri au evoluat excepțional,  rubricile de lucru efectiv, metoda noastră de lucru fiind copiate deja de alte site-uri (variante, comentarii, concursuri, notare), în acest nou site se pune accentul mai mult pe expunere și selectivitate, menținându-se ștacheta, cea de calitate literară.

Mențin, la fel, Atelierul de scriere creativă pentru cei care vor să primească opinii la text, să-și îmbunătățească stilul de exprimare, să-și afle autenticul în scris.

Comentariile la celelalte texte nu vor constitui o prioritate întrucât textele pot fi notate (1-5 stele) iar cele apreciate vor fi selectate pentru rubrica Revistă.

Textele din Lira21, de până acum, vor fi transferate integral, dacă autorii doresc păstrarea lor, în categoria special creată, Arhivă.

O altă rubrică de promovare este cea a Proiectului Seri Literare, în care scriitorii prezentați la întâlnirile de la Cafeneaua Atelier vor dispune de recenziile publicate.

În rubrica de Cărți, vă veți putea expune Cărțile publicate sau recenzate.

Vă doresc scris inspirat și clipe plăcute în acest nou lăcaș al creativității, destinderii, punerii în valoare a talentului dvs.!

Înscrierea este foarte simplă, completați rubricile expuse iar activarea contului vă este anunțață în mail în cel mult câteva ore. Vă așteptăm, liriști, prieteni care doriți să deveniți liriști, prieteni noi, scriitori, debutanți, oameni cu pasiunea cititului…vă doresc să folosiți acest lăcaș de cultură, în lumina în care l-am oferit!

http://cenaclu.lira21.ro/acces-membri-si-inscrieri/

 

 

Cu prețuire, cu mărțișor, Cristina Ștefan  martisor_1_martie_8_martie_martisor_4

Note